Hmm jakoś nie wspominałeś o tym na forum , duże straty? Chyba i ja się wezme za lepsze zabezpieczenie furaka :lol:
Łaczniki stabilizatorów
Zwiń
X
-
Łaczniki stabilizatorów
Witam!
Wiem że temat gum stabilizatorów się już pojawil. Poruszam ten temat jeszcze raz gdyż na rynku pojawiły sie pewne niescisłości.
Otóż w sklepie z częściami do skody w Tychach (Pl.Filipa Nowary) zakupilem gumki 4,50 za szt które wytrzymały w autku raptem 12 tyś km.
Przekonany marną jakością w/w gumek postanowiłem kupić coś lepszego (Katowice ul. Plebiscytowa) gdzie kupiłem gumki z z takim przekarbowaniem podobno wzmocnione.
Szczegół tylko że aby założyc te gunki nalezy równiez wymienić obejmy które kosztują raptem 27 zł za sztukę.
Napiszcie czy ktoś zakładał coś takiego i czy gra warta jest świeczki? Ponadto proszę zauważyć na foto iż średnice otworów w gumkach też nie są identyczne....
Więc jest z tym wszytkim lekki mętlik...... :roll:Spoko loko lusi sponton
-
-
danielpoz
-
Re: Łaczniki stabilizatorów
Zamieszczone przez lukas_78Witam!
Napiszcie czy ktoś zakładał coś takiego i czy gra warta jest świeczki? Ponadto proszę zauważyć na foto iż średnice otworów w gumkach też nie są identyczne....
Więc jest z tym wszytkim lekki mętlik...... :roll:
Zobaczymy jak się będzie sprawował.Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez aldamSorry za kotleta.
Ale moja Octa skrzypi, więc pewnie gumki stabilizatora.
Czy ktoś kupował te wzmocnione gumki, czy w ASO je dostanę i czy warto je zakupić?
PS. Skrzypi tylko od strony kierowcy. Wymieniać komplet czy tylko 1 sztukę.
Dzięki za odpowiedź.Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
tak jak piszą koledzy ja w swojej miałem stare obejmy od nowości i teraz wymieniłem na nowe obejmy razem z gumami. poprostu są dwa rodzaje i tyle ale polecam sprawdzić łacznik stabilizatora bo ja miałem podobnie wymieniłem gumki przejechałem 10 tyś i znowu to samo a potem poradzono wymiane razem z łacznikami i spokuj.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Komentarz